Donnerstag, 4. Januar 2007

گزارش کنگره دسامبر 2007 و انتخابات هیئت رئیسه کانون در هانوفر

گزارش کنگره دسامبر 2006 و انتخابات هیئت رئیسه در هانوفر

جلسه کنگره کانون مورخ 3.12.2006 در شهر هانوفر با حضور اعضا کانون برگزار شد. در جلسه ابتدا آقای سعید سیادتی به عنوان مسئول شاخه برگزارکننده کنگره و مسئول جلسه ضمن خیر مقدم به حضار، منشی جلسه ناصر ودودی را معرفی کردند و پس از آن مراحل مختلف جلسه را شرح دادند. گزارش سه ماهه امور مالی توسط آقای عنایت به شرح زیر اعلام گردید. پس از آن آقای شفاهی گزارش هئیت رئیسه را به شرح زیر اعلام کردند. در شروع ایشان در مورد شروع فعالیت کانون اعلام داشتند که کانون در سال 1996 شروع به فعالیت کرده و در سال 2000 نیز به ثبت رسیده و در حال حاضر نیز با 14 نمایندگی در آلمان و دو نمایندگی در ترکیه و هلند در حال فعالیت میباشد و در این مدت جلسات ماهانه شاخه ها نظارت شده و وبلاگهای نمایندگی های 5 شهر و 6 کمیته به صورت کاملأ فعال میباشند و اینکه در سال کانون 12 جلسه دارد که 8 جلسه هئیت نظارت و 4 جلسه کنگره میباشد و شرکت در این جلسات برای هیئت اجرایی الزامی میباشد. وی اشارهکردکه کانون در تمام زمان تصدی ایشان کاملأ فعال بوده و با فعالان ایرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمریکای شمالی در ارتباط میباشد و هر سه ماه یکبار گزارش کار کانون را به اطلاع آنها رسانده اند. و همه در نشریه و اطلاعیه ها درج گردیده است. رسیدگی به کارهای تمام نمایندگیها با کل توان و حضور در دادگاههای افراد عضو و انجام کلیه کارهای بدون کمک مالی و نشر و چاپ نشریه رسمی کانون، ایجاد کمیته اقوام و ملل، از دیگر کارهای کانون بوده است. در ضمن ایشان از پر کارترین نمایندگیها به نمایندگی ترکیه و هلند اشاره کرده و در آخر گفتند کانون به دلیل فعالیت های خوب و موثر در تمام سایتهای حقوق بشر در دنیا شناخته شده است. در آخر ایشان پیشنهاد کردند به دلیل عدم حضور و همکاری خانم سواحلی مسئول کمیته زنان )به محض قبولی در دادگاه(، ایشان از سمت خود عزل شود.
همچنین خاطر نشان کرد که نمایندگیهای غیر فعال، از فهرست کانون حذف میگردند، مانند گیسن، کیل، اوسنابروک و مونستر.
پس از سخنان بسیار مهم آقای شفاهی گزارش نمایندگیها به شرح زیر اعلام شد. آقای عنایت از نمایندگی آیشفیلد اعلام کردند هر ماهه جلسه ی شاخه را برگزار میکنیم و کار آموزش اعضا و پرسش و پاسخ و گرفتن اطلاعیه و اخبار در سایت و پخش اطلاعیه و توزیع در کلیسا و گرفتن مجوز میز کتاب و شرکت در تمام جلسات دیگر شهرها از اقدامات این نمایندگی میباشد.
« زاکسن » آقای امید رفیعی در شروع گفتند، با اینکه یک ماه از شروع فعالیت ایشان در سمت مسئول نمایندگی میگذرد سایت آماده کار شد و میز کتاب را برگزار کرده ایم و فعالیت خود را در دانشگاه توسعه داده ایم و مشغول عضو گیری و نشست با افراد غیر ایرانی خصوصأ آلمانی ها هستیم ، در مورد شناساتدن کانون و آموزش افراد در خصوص مشکلات ایران و حقوق بشر در ایران، از جمله کارهای دیگر این نمایندگی است.
با توجه به ماده 21 اعلامیه جهانی حقوق بشر و بر طبق اطلاعیه مندرج در ماهنامه رسمی کانون دفاع از حقوق بشر در ایران « ماهنامه بشریت » ، در کنگره ای که در شهر هانوفر در تاریخ 3.12.2006 برگزار شد، از میان کاندیدهای هئیت رئیسه « خانم الهه آریانپور و آقایان محمد متین، رضا سیادت، صادق فیروزمند، اسماعیل عنایت اصل، خلیل رئیسی فرد»،
طرحها و نقطه نظرات خود را در صورت هیئت رئیسه شدن، به ترتیب زیر ارائه نمودند:
ابتدا آقای متین در شروع سخنانشان با اشاره به تعداد زیاد جلسات، بعد مسافت ومشکل مالی اعضاء، گفتند که جلسات میتواند به صورت غیر حضوری و به صورت اینترنتی انجام گیرد و مشکل دیگر اینست که بعضی از اعضاء پس از حل مشکل اقامتی خود، بدون درنگ فعالیتشان را قطع میکنند. این امر باعث میشود که علاوه بر اینکه برای پرونده دادگاهی خودشان و نفرات بعد از ایشان و حیثیت کانون، لطمه میزنند، مسئولیت محول شده به ایشان در کانون هم تا انتصاب نفر بعدی، معلق میگردد.
و نیز مشکل مالی کانون از مواردی دیگر می باشد، که باید به حل آن پرداخت.
سپس آقای سیادت در سخنان خود گفتند امور مالی و اداری دردسامبر 2005 خوب کار کرده اما از سیستم مالی راضی نیستم و پیشنهاد کردند در کنار 3 عضو هیئت رئیسه 1 نفر نیز به عنوان رزرو باشد. ایشان اضافه کردند در سیستم کانون سیستم خواهش و فشار بوده که باید به سیستم نیاز و تشویق تبدیل شود. روابط عمومی باید قوی عمل کند و خیلی از انرژی در داخل جلسات صرف می شود که باید جلسات غیر حضوری انجام شود و در سال 2007 جلسه گردهمائی کلی باشد و جلسات هر دو ماه یکبار برگذار گردد. که آقای شفاهی بشدت با این نظر مخالفت کردند و ابراز داشتند که حضور اعضاء در جلسه، علاوه بر اینکه ارتباط اعضاء با یکدیگر را محکم مینماید، باعث میشود کانون را زنده نگه دارد. ونیز اعضاء با همین حضور ها با دست پر به دادگاه میروند. البته خانم آریانپور توضیح دادند اگر کسی نخواهد در جلسات حضور داشته باشد، الآن که ماهی یکبار بهانه می آورد، آنوقت هر دو ماهی یکبار بهانه ی بهتری پیدا میکند و اینطور شانس 4 بار حضور در جلسات را از دست میدهد ولی عملاً اینطور دیده شده که اگر کسی بخواهد هر ماه میاید و بعد مسافت و مالی هیچ وقت مانع آن نخواهد بود.
پس از آن آقای عنایت اصل با اشاره به مشکلات زیاد مالی، پرداخت نشدن حق عضویت اعضاء و نیز تعداد زیاد جلسات، اشاره کردند و این که تعداد اعلامیه های چاپ شده از ماه گذشته کمتر بوده و به اهمیت هیئت نظارت و هیئت اجرائی و عزل افراد غیر مسئول و غیر فعال اشاره داشتند.
آقای رئیسی نیز به پاسپورت داشتن افراد کاندید و اهمیت آن در فعالیت زیاد هیئت رئیسه و در آخر، به بیشتر فعال کردن برمن اشاره کردند.
سپس آقای فیروزمند و بعد از آن نیز خانم آریانپور نقطه نظرات و طرحهای خود را به اطلاع حضار رساندند.
سپس انتخابات با رأی مخفی اعضا کانون صورت گرفت. که در مرحله اول آقای متین با 23 رأی انتخاب و طبق قانون 60% آراء، در مرحله دوم از میان کسانی که بیشترین رأی را آورده بودند، « آقایان فیروزمند و اسماعیل عنایت اصل و خانم آریانپور » رأی گیری مجدد بعمل آمد که آقای صادق فیروز مند با 21 رأی و خانم آریانپور با 17 رأی انتخاب شدند. بدین ترتیب آقایان محمد متین و صادق فیروزمند و خانم الهه آریانپور با آرای اعضا کانون دفاع از حقوق بشر به مدت یکسال به عنوان هئیت رئیسه انتخاب شدند. هئیت نظارت بر انتخابات، آقایان حسین رضی، امید رفیعی، ناصر شوریده و ناصر ودودی بودند.
سپس از پایان رأی گیری، هیئت رئیسه جدید، معرفی شدند. این جلسه در ساعت 16:00 به پایان رسید.

تهیه گزارش: ناصر ودودی

Keine Kommentare: